Results 1 to 3 of 3

Thread: Can't get my signature to work!

  1. #1
    Pro Bowler
    Join Date
    May 2008
    Location
    Akron, OH
    Posts
    1,272

    Can't get my signature to work!

    Sorry I am new at this and I used the instructions in how to's! I am using vista and I can't copy the location of my signature and now it is not working! Anyone have any ideas for me. I want to see Lou on my posts. Help please!
    <a href=http://www.planetsteelers.com/forums/image.php?type=sigpic&userid=6946&dateline=1338146203 target=_blank>http://www.planetsteelers.com/forums...ine=1338146203</a>

  2. #2

    Re: Can't get my signature to work!

    Quote Originally Posted by AkronSteel
    Sorry I am new at this and I used the instructions in how to's! I am using vista and I can't copy the location of my signature and now it is not working! Anyone have any ideas for me. I want to see Lou on my posts. Help please!
    Host the pic at imageshack and then put it in your sig as a regular pic. Occasionally you have to rehost the pic.

  3. #3
    Legend
    Join Date
    May 2008
    Location
    Stuart, FL
    Posts
    9,215

    Re: Can't get my signature to work!

    [img]www.whatevertheimageurlis.com[/img]

    If it doesn't look like that (minus the bold bracket, which I had to do so everything would show) then you're doing it incorrectly and the image will not display.

    By the way, I've used both imageshack and photobucket...I found photobucket to be more user friendly and have stuck with it for that reason.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •