PDA

View Full Version : Can't get my signature to work!



AkronSteel
07-20-2008, 11:45 AM
Sorry I am new at this and I used the instructions in how to's! I am using vista and I can't copy the location of my signature and now it is not working! Anyone have any ideas for me. I want to see Lou on my posts. Help please! :HeadBanger

Shawn
07-20-2008, 12:00 PM
Sorry I am new at this and I used the instructions in how to's! I am using vista and I can't copy the location of my signature and now it is not working! Anyone have any ideas for me. I want to see Lou on my posts. Help please! :HeadBanger

Host the pic at imageshack and then put it in your sig as a regular pic. Occasionally you have to rehost the pic.

stlrz d
07-20-2008, 12:06 PM
][/b]www.whatevertheimageurlis.com

If it doesn't look like that (minus the bold bracket, which I had to do so everything would show) then you're doing it incorrectly and the image will not display.

By the way, I've used both imageshack and photobucket...I found photobucket to be more user friendly and have stuck with it for that reason.